65 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 

Támogatóink:

K


Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt

Kövess itt is!

 
 
 


 
 

Egyesületünk 2019 évi programjai

 

Túravezetőink végig dolgozták az ünnepek előtti időszakot és összerakták a januári túra programjainkat. Így Nektek is lesz időtök felkészülni és szabaddá tenni magatokat az izgalmas kirándulásokra, nagyszerű túrákra. Gyere velünk!

De bekapcsolódhatsz bármelyik jelvényszerző túramozgalomba is!

Kérjük tagjainkat és szimpatizásainkat, hogy támogassák Egyesületünket a SZJA 1 %-nak részünkre történő felajánlásával. Kérjék meg erre családtagjaikat, barátaikat is. Ezzel jelentős mértékben segítenék működésünket, és hozzájárulnak ahhoz, hogy kirándulásainkat még kedvezőbb áron tudjuk megszervezni.
Adószámunk: 19820909-1-07 Vértes Meteor Természetbarát Sport Egyesület

Már regisztrálhattok a 2019. május 1-i Vérteskozma 10/20/30 teljesítmény túrára, de oldalunkon is megtalálod!

Ezen az oldalon találjátok 2019 évre tervezett havi túráinkat, amikhez bárki csatlakozhat. Ide rakjuk fel a túrákról készült beszámolókat és itt osztjuk meg autóbuszos programjainkat is. A részletekért kattintsatok a fotókra:

Gyertek vissza gyakran, mert lelkes társainknak köszönhetően szinte naponta frissül :)

Szokásos autóbuszos utazásunkra már lehet jelentkezni!

Hogy legyen időd tervezni :)


 

Havi túráinkról a képekre kattintva tájékozódhatsz.

Túravezetőink nagy lelkesedéssel és nem kis felelősséggel szervezik meg a túrákat. A felkészülés, bejárás, a túra vezetése komoly szakértelmet és sok időt igényel. A túrák során sok-sok fotó készül, amik megörökítik a legszebb pillanatokat. Nagy öröm számunkra, ha ezekből nekünk is eljuttatnak, amiket a Friss hirek között és a Facebook oldalunkon is folyamatosan közzéteszünk. Van amikor nemcsak fotókat, de ilyen szép bemutatókat is kapunk. Élvezzétek és a következő turánkra Ti is csábuljatok el! (a megtekintéshez Power Point szükséges)

Sóstói kijónanító túra
Martonvásár 3.rész
Aszófőről Balatonfüredre
     
     

Ha szeretnétek kicsit nosztalgiázni vagy csak kiváncsiak vagytok az elmúlt három évre akkor kattintsatok ezekre a linkekre
2016 évi programok
2017 évi programok
2018 évi programok