65 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 
Támogatóink:

Kövess itt is!

 

<
 
 
 


 
 

Kerülj beljebb!

"A csönd nem csupán a természet hangja, hanem a lélek legbensőbb szükséglete ..."
Tatiosz

Németh Gyuláról, egyesületünk alapító tagjáról és örökös tiszteletbeli elnökéről elnevezett turistaházunk, Vérteskozma, Fő u.7.cím alatt található.

Megközelítése egyszerű személygépkocsival vagy gyalogtúrával. Zsákfalú ezért kimondottan alkalmas a pihenésre és túrázásra. A faluban sem élelmiszer bolt, sem vendéglátó egység nincs, az itt pihenők és túrázók önellátásra készüljenek. Turista házunk szeretné kielégíteni azoknak a kirándulóknak igényeit, akiknek fontos a gyönyörű természeti környezet, de ott létüket komfortosan és kényelmesen szeretnék eltölteni.

A gyönyörű üdülőfaluban Községvédő Egyesület működik a jelenlegi egységes és harmonikus falukép megőrzése érdekében. Ideális kiinduló pont a Vértes-hegység legszebb ösvényeinek bemutatásához. Könnyen megközelíthető Várgesztes, Gánt, Csókakő, Majk és még sok más jobbnál jobb célpont.
A turistaház közvetlenül a Z zöld és a S sárga túra útvonalak mellett található, valamint könnyen elérhető a közelben lévő K kék jelzés is.

A turistaház 9 fő elhelyezését teszi lehetővé. Téli időszakban a helyiségek fűthetők. A turistaház két szobával és fürdőszobával, valamint konyhával rendelkezik. A szobák a szükséges ágyneművel (párnák takarók stb.) felszereltek. Ha hálózsákkal vagy ágyneművel érkezel, megspórolhatod a mosás és fertőtlenítési költségeket. A fürdőszobában kézmosó, hideg-meleg vízzel üzemelő zuhanyozó és WC található. A konyha teljesen felszerelt -villanyrezsó, mikrohullámú sütő, kávéfőző, hűtőszekrény- rendelkezésre áll.

 

Az udvar 200 m2 ahol 2db 8 személyes fedett kiülő található. Az udvarban 4 db személygépkocsi parkolására van lehetőség.
A turistaházat úgy alakítottuk ki hogy a gyalogos turisták 1-2 napos átmenő tartózkodását, valamint a családok akár több napos, egyhetes kikapcsolódását is biztosítani tudjuk. Az udvaron lehetőség van bográcsozásra, baráti társaságok ill. családi összejövetelek tartására.

 

„Csend, jó levegő, pihenés”

A turistaház foglaltságáról és az egyedi árakról Kakas Zsuzsa ad felvilágosítást a
+36/20/531-5589 t
elefonszámon, vagy érdeklődj e-mailben: vertesmeteor.turistahaz@gmail.com vagy központi e-mail címünkön: vertesmeteor@gmail.com
A turistaház -a vonatkozó rendelkezések értelmében- május 15-től fogad vendégeket!

Németh Gyula turistaház árlista

Szoba árak:

2021.05.01 – 2021.09.30-ig

3.900-Ft/fő/éj

2021.09.30 – 2021.11.30-ig

3.900-Ft/fő/éj / fűtés

2021.11.30 - 2022.02.28-ig

3.900-Ft/fő/éj / fűtés

2021.02.28 – 2021.04.30-ig

3.900-Ft/ fő/éj / fűtés

A szoba ár tartalmazza az alap takarítást és a fertőtlenítést, ill. a fürdőszoba használatot.

Ágynemű használat:

500-Ft/fő

Fertőtlenítés + EXTRA takarítás

3.000-Ft/helyiség

EXTRA tűzifa (+1 kosár)

600-Ft/nap

Konyhahasználat::edények, étkezési eszközök, villanyrezsó, mikro sütő, hűtőszekrény.
Étkezés a szobákban nem lehetséges!

1.000-Ft/nap

Idegenforgalmi adó (IFA)

300 Ft/éj/fő


Bográcsozás, családok, baráti társaságok, egyéb összejövetelek esetén -a létszámtól függően- egyedi árakat adunk!