65 éve együtt a
természettel!

line decor
  
line decor
 

Támogatóink:

K


Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt

Kövess itt is!

 
 
 


 
 

Indulj el egy úton...

 

"A láb fontosabb, mint a cipő és a túrabot, a haladáshoz."
Pressing Lajos Lílávadzsra

A legtöbbször a kedv meg is lenne, de egy kezdő "turistának" fogalma sincs, hogy kezdje. Hova menjen, mit vegyen föl, mit vigyen magával, így bizony előfordulhat, hogy indulás előtt elmegy a kedv is...Pedig mi a "nagy öregek" már pontosan tudjuk mi mindent veszítesz, ha ki sem próbálod, ha pedig neki indulsz, már nem "menekülhetsz" örökre rabul ejt a természet csodája.

Ha a "kockázatokat" minimalizálni akarod a legegyszerűbb, ha csatlakozol egyik nyílt túránkhoz. Már a túra előtt felveheted a kapcsolatot a túravezetővel, aki ellát minden fontos információval. A túra során ő is (és a többiek is ) megkülönböztetett figyelemmel bánnak Veled, így a jóleső fáradságon kívül, semmilyen nehézséggel nem találkozol, de az biztos, hogy egy meghatározó élménnyel és talán néhány baráttal is gazdagabb leszel.

Azoknak, akik indulás előtt még inkább "elméletben" turáznának egy kicsit, nagyon ajánljuk a olvassá át a Magyar Természetbarát Szövetség által összeállított sorvezetőt, ami szinte a túrázás minden területére kiterjed, majd ne feledjetek el csatlakozni hozzánk!

Nevessünk együtt Murphy-vel!
"Senki sem születik természetjárónak, de ha ezeket átéli, úgy a jó Isten sem menti meg attól..., hogy azzá váljon! "